VIRTUAL Cup

27.09.2012 10:07

VIRTUAL Cup - začínám trénovat a příští rok jdu do toho. Ideální závody :)).

Závodíte rádi, ale z profesionálních závodů máte obavy? VIRTUAL Cup je skvělou příležitostí pro všechny rekreační sportovce nenásilně porovnat síly s ostatními, vyhrát atraktivní ceny a poznat nová místa po celé ČR. Zúčastněte se závodu, v němž vás žádný soupeř nepředjede!

Opravdu! Ve VIRTUAL Cupu vždy dojedete do cíle jako první. Závodí se totiž podle navigace a každý soutěžící je na trati sám. Odpadají nebezpečné tlačenice na trati i parkovištích, nevyhovující termíny závodů i pro někoho stresující atmosféra. Ve VIRTUAL Cupu je pouze na vás, kdy se k závodu rozhodnete. Až si koupíte lepší vybavení? Až nebudete muset do práce? Až bude lepší počasí? Zkrátka a dobře, všechno řídíte vy. Dokonce i to, kolikrát trať pojedete. Dejte si ji poprvé například jako rodinný výlet, podruhé už jeďte sami naplno.

VIRTUAL Cup, či chcete-li Virtuální pohár, odstartoval v létě 2011 jako cyklistická soutěž organizovaná společností ŠKODA AUTO a během pěti měsíců zavedl sportovce na osm tratí. Jezdilo se na Moravě i v okolí Prahy, na severu i v jižních Čechách. Do závodu se zapojilo téměř 200 sportovců v 6 kategoriích a na své si přišli nakonec úplně všichni. ŠKODA věnovala tolik cen, že vystačily pro každého!